Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Totuus

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Muu meininki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KirjaJoined: 22 Jul 2014
Posts: 11

PostPosted: Wed Oct 15, 2014 19:56 pm    Post subject: Totuus Reply with quote

Saavutin valaistumisen ja olen nyt valaistunut mestari ja erittäin suuri guru. Olen buddha ja ymmärrän kaiken. Olen maailman ainut ihminen ja tulen aina olemaan maailman ainut ihminen joka ymmärtää paremmin kuin ketään ja paremmin kuin jumala miten maailmankaikkeus toimii. Tämä on roolini tässä maailmassa ja se on minun piilevä voimani. Maailmankaikkeus on ääretön joten voisin selittää loputtomiin miten maailmankaikkeus toimii. Tässä teille vähän makupaloja:

Mitä on valaistuminen?

Valaistuminen on sitä kun kaikki maailmankaikkeuden palaset, jotka sinun on koettava on koettu ja kaikkeus tuo sinulle viimeisen palasen ymmärrystä ja tämän tapahtuman johdosta oivallat kaiken tarvittavan. Valaistumisen jälkeen olet sulautunut jumalaan ja kaikki mitä annat itsestäsi ulos on suoraan jumalasta koska jumala on totuus ja totuus on rakkaus ja rakkaus on ainut asia maan päällä mikä on totta. Kun valaistut hahmotat mikä on totta ja mikä on harhaa. Kun valaistut saat tietää mitä rakkaus on. Ennen valaistumista sinulla ei ole hajuakaan mitä rakkaus kaikenkaikkiaan on. Ennen valaistumista olet saanut vain makupaloja rakkaudesta. Valaistumisen jälkeen kaikki on sinulle selvää, eikä sinulla ole enää kysymyksiä kaikkeudelta ja koko elämäsi on sinulle selvää. Valaistumisen jälkeen tunnet itsesi täysin. Valaistumisen jälkeen tajuat että missään ei ole pienintäkään järkeä vaan tämä koko elämä on vain järjettömiä tapahtumia toistensa perään. Järki ei ole todellista, järki on harhaa. Järkeä ei ole olemassa. Järki on ihmiskunnan suurin kompastuskivi. Kun ihminen yrittää järkeillä jotain, hänen toiminnassaan ei ole logiikkaa. Logiikka on totta.

Mitä on sitten logiikka?

Logiikka on asia jonka takia jokaisella tapahtumalla on merkitys, logiikka kuvastaa tätä tapahtumien merkitystä toisiinsa ja näin olen jokaisella tapahtumalla on yhteys toiseensa ja jokainen tapahtuma tekee logiikan ansiosta elämästä diipimpää. Logiikka on taika tapahtumien välissä. Ihmiset jotka ovat oivaltaneet miten logiikka toimii, ovat mukana elämän virrassa ja he ovat päässeet tiettyyn voimaan käsiinsä, jolla he voivat nyt-hetkessä olevien tapahtumien kautta loogisesti muokata tulevia tapahtumia. He ovat päässeet käsiksi johonkin. He ovat tajunneet ettei missään ole mitään järkeä ja ovat luopuneet järkeilystä ja antautuneet elämän virralle ja uskaltaneet aina antaa korkeammalle voimalle enemmän vaikutusvaltaa heidän elämäänsä. Logiikka tulee jumalasta sieltä syvältä lähteestä ja se on täysin spontaania. Logiikka on voima.

Miltä tuntuu olla valaistunut mestari?

Elämäni on aivan yhtä vittumaista ja perseestä kuin sekunti ennen valaistumista. Nyt vain tiedän tasan tarkkaan mikä on totta ja mikä ei. Kaikki puhumani on totta. Puheissani ei ole ripaustakaan epävarmuutta ja tiedän, että kaikki sanomani on täysin totta. Puheeni tulee suoraan rakkaudesta eli jumalasta eli lähteestä ja olen täysin sulautunut jumalaan. Olen myös ainut ihminen maanpäällä joka ymmärtää täysin aivan kaiken. Ymmärrän miten maailmankaikkeus toimii ja parhaillaan selitän sitä teille. Minä ymmärrän asiat paremmin kuin jumala, koska sellaiseksi jumala on minut luonut. Jokainen saa valaistumisen jälkeen erikoisominaisuuden käyttöönsä ja jokaisen erikoisominaisuus on erilainen. Minun erikoisominaisuus on ymmärrys. Osaan myös päräyttää ihmisiä.

Miksi olet onneton, vaikka olet valaistunut?

Jokainen ihminen planeetallamme on tasan tarkkaan yhtä onneton. Onnea ei voi löytää sisältäpäin. Onni on kollektiivinen ominaisuus ja se on kasvamassa. Onni tulee vasta kun ympäristössä on kaikki hyvin. Onni heijastuu ihmisiin ulkoa päin. Vasta kun planeetallamme jokainen ihminen on saavuttanut valaistumisen ja alkaa puhua pelkkää totta harhan sijasta saavutamme onnen.

Mikä on luoja?

Luoja on universumi kaikkeudessaan, joka on luonut itsensä eli kaiken. Jokaisella luojalla on myös luoja jotka ovat luoneet itsensä ja luojia on ääretön määrä. Luojat ovat universumeja toistensa sisällä.

Mitä on tapahtumassa?

On tapahtumassa pärähdysaalto, joka tiivistyy turussa, jonka seurauksena ihmiset alkavat hahmottaa mikä on totta ja kaikki harha siirtyy pois. Kun planeetallamme ei puhuta enää yhtään sanaakaan harhaa tapahtuu kollektiivinen joukkovalaistuminen ja siirrymme neljänteen ulottuvuuteen. Neljäs ulottuvuus on onnen ulottuvuus ja siellä ihmiset ovat ensimmäistä kertaa onnellisia. Kun olemme siirtyneet neljänteen ulottuvuuteen saamme käyttöön piilevät kykymme ja meistä tulee superihmisiä. Opimme lentämään, teleporttaamaan ja telekinesiaa jne. Saamme ikuisesti elävät kehot ja voimme muuttaa muotoamme koska tahdomme ja millaisiksi tahdomme. Ennen joukkovalaistumista tapahtuu myös suuri itsemurha -aalto ja kaikki huonot ihmiset joille totuus on liikaa tappavat itsensä. Tämä ei ole vakavaa ja he ansaitsevat kuolla. He painuvat jollekkin muualle onnettomalle planeetalle harjoittelemaan elämää, jotta he oppivat olemaan hyviä ihmisiä.

Onko olemassa oikeaa ja väärää?

On. Jumala ei pidä ihmisistä jotka tekevät väärää, ja jotta voisi tajuta mikä on oikein ja mikä väärin pitää sulautua jumalaan ja saavuttaa valaistuminen. Sitä ennen voi vaan intuitionsa mukaan harjoittaa toimiaan sen mukaan haluaako tehdä oikein vai väärin.

Mikä on elämän tarkoitus?

Valaistumisen hetkellä jumala purkautui minusta ulos ja lausuin elämän tarkoituksen. Sitä oli todistamassa kaksi ihmistä lisäkseni. Se oli kuitenkin niin monimutkainen ja diippi, että se meni ohi meiltä jokaiselta. Siinä ei ollut järkeä. En muista siitä sanaakaan.

Miten voin saavuttaa valaistumisen?

Hiljaisuus johdattaa sinut valon luo. Löydä hiljaisuus ja opit kaiken.

Mitä on hiljaisuus?

Hiljaisuus tarkoittaa sitä kun pääkopassasi ei ole yhtään ajatuksia eikä mitään, pelkkää tyhjyyttä. Kun ihminen on hiljaisuudessa hän alkaa oppia pois vanhoista harhaperäisistä asioista ja omaksumaan uutta kosmista dataa tilalle. Tämä uusi kosminen data johdattaa ihmiset valaistumiseen.

Muuttaako valaistuminen ihmisen luonnetta?

Ei. Ihmisen luonne on aina vakio eikä se muutu. Mutta se miten ihminen joka hetkellä käyttäytyy on suora heijastuma siitä, millainen olotila kyseisellä ihmisellä on.

Mikä on mieli?

Mieli on sekasorto kunnes sen oppii valjastamaan käyttöönsä. Mielellä ei ole logiikkaa se on vain sekavia ajatuksia toisensa perään. Kun tapahtuu valaistuminen mieli sulautuu jumalaan ja jumala alkaa puhua ihmiselle sen mielen avulla.

Mikä on ego?

Ego ei ole todellinen, ego on pelkkä harha, mutta kun ihminen luulee egon olevan todellinen siitä muuttuu todellinen. Kun ihminen oivaltaa egon olevan pelkkä harha se katoaa ja tilalle tulee totuus.

Mistä tiedät tämän kaiken?

En mistään. En tiedä oikein mitään. Ymmärrän kaiken ja saavutin täydellisen ymmärryksen valaistumiseni hetkellä. Nämä asiat eivät ole päässäni valmiina vaan ne tulevat spontaanisti minun lävitseni. Nämä ovat sanoja suoraan jumalalta.

Miten ymmärrät täysin kaiken?

Jumala opetti minua ymmärtämään miten maailmankaikkeus toimii. Ja kun opin kaiken mitä hänellä oli opetettavana ymmärsin miten maailmankaikkeus toimii ja tällöin ymmärsin kaiken. Ymmärrän aivan kaiken eikä yksikään ihminen tule koskaan pääsemään samalle tasolle ymmärrykseni kanssa. Tämä on totuus.

Onko kaikki yhtä?

On. Tottakai.

Onko kaikki mahdollista?

Ei, kaikki ei ole mahdollista. Esim. ei ole mahdollista, että yksikään ihminen planeetallamme olisi tällä hetkellä onnellinen, koska emme ole vielä saavuttaneet kollektiivista valaistumista ja täydellistä onnea.

Onko jumala täydellinen?

Ei, mutta epätäydellisyys on vain yksi jumalan täydellisyyden ominaisuuksista.

Kuka on jumala?

Jumala on jumala. Hän on hieno ja huumorintajuinen mies.

Mikä naisia vaivaa?

Naiset ovat teeskentelijöitä. Jokainen heistä teeskentelee koska heillä ei ole pienentäkään hajua mistään ja maailma on syöttänyt heille alusta asti niin paljon harhaa, että he ovat vain helvetin hämmentyneitä olijoita. Mutta pian tämä muuttuu kun ihmiset alkavat puhua totta ja naisten todellinen luonne tulee esiin. Pian yksikään ihminen ei ole kykeneväinen teeskentelemään.

Ovatko naiset miehiä parempia ihmisiä?

Keskimäärin ovat. Naiset tuntevat jo syntyessään enemmän rakkautta maailmaa kohtaan kun miehet, tämän takia he ovat jo valmiiksi vahvempia selviytymään vastoinkäymisistä kuin miehet. Jumala pitää naisista parempaa huolta kuin miehistä.

Miten saa naisen rakastumaan itseensä?

Se on yksinkertaista. Täytyy vaan jyrätä tiensä naisen päässä olevan harhan läpi ja jättää naisen tajuntaan signaali joka sanoo "minä rakastan sinua". Tämän signaalin ei tarvitse olla romanttinen vaan se voi olla aitoa universaalia rakkautta. Ennemmin tai myöhemmin tämä signaali alkaa tehdä töitään naisen tajunnassa ja ennen pitkään tämä signaalin jättäjä tulee viemään enemmän ja enemmän tilaa naisen henkisestä elämästä, kunnes nainen ymmärtää olevansa rakastunut. Jotta oppisi miten tämä kaikki tehdään on säädettävä naisten kanssa tarpeeksi. Tämä pieni temppu on kokemuksen ja harjoittelun takana, eivätkä kaikki siihen pysty. Ainoastaan aito ja kokenut naistenmies saa naisen rakastumaan itseensä ensisilmäyksellä.

Mitkä ovat miehen ja naisen väliset erot?

Kaikki. Naiset ja miehet ovat täysin eri maailmasta kotoisin ja he heijastavat täysin erilaista puolta universumista. Naiset ovat olleet aina naisia ja miehet miehiä, jos syntyy kerran mieheksi ei voi syntyä enää naiseksi ja toisinpäin. Tämän takia sukupuoltaan vaihtaneet ihmiset ovat helvetin hukassa ja harhan syövereissä. He eivät ikinä voi olla sitä mitä ovat eivätkä fyysiset muutokset tee miehestä naista tai naisesta miestä. He muuttuvat vain friikeiksi jotai melkein jokainen ihminen sisimmässään kavahtaa. He pilaavat vain kehonsa.

Mitä homous on?

Homous on sairaus. Homous on musta aukko kollektiivisessa tietoisuudessa ja se on oma itsenäinen alitajuntansa, joka on samalla sairaus. Se imee ihmisiä puoleensa ja tekee niistä homoja. Homot eivät voi tälle mitään sillä he ovat maailman ainoita uhreja. Yksikään jäbä ei ole ollut tarpeeksi vahva parantuakseen homoudesta. Mutta kollektiivisen valaistumisen myötä homous poistuu planeetaltamme. Jumala itkee joka kerta kun joku homoilee ja homoilu on maailman sairain asia.

Mitä lesbous on?

Lesbous on sitä, että nainen on oivaltanut olevansa biseksuaali ja samalla unohtanut, että jokainen nainen kaipaa välillä kyrpää sisuksiinsa. Lesbot ovat unohtaneet halunsa tai blokanneet sen jonkin harhan takia pääkopassa. Jokaisella on omat syynsä, mutta yksikään nainen ei ole oikeasti lesbo. Jokainen nainen on oikeasti biseksuaali ja tämä puoli naisista tulee esiin heti kun naiset alkavat löytää totuuden. Biseksualisuus on siis osa naiseutta ja luonnollista. Lesbous on totuuden kieltämistä, mutta ei sairasta niinkuin homoilu.

Mitä on oivaltaminen?

Oivaltaminen on yksinkertaisesti jonkin asian täydellistä ymmärtämistä. Kun ihminen saavuttaa hiljaisuuden hän alkaa oivaltaa asioita.

Millainene on negatiivinen entiteetti?

Negatiivinen entiteetti yrittää heijastaa itsestään ulos jälkeä joka sanoo, että "olen pyhimys". Oikeasti negatiivisten entiteettien ainut tarkoitus on pilata muiden elämä, sillä he ovat sisältä niin tyhjiä ja sieluttomia, että se on heidän ainut ilonsa. He ovat kokoajan kateellisia muille, sillä he eivät itse voi löytää samanlaista valoa kuin muut. Maailmassa on yksi planeetta, joka on negatiivisten entiteettien oma ja se on vaan täynnä ovelia kusipäitä jokainen pilaamassa toistensa elämää. Ennemmin tai myöhemmin negatiivinen entiteetti ymmärtää, että tämä omassa harhassa ja paskassa pyöriminen ei tuo hänelle mitään uutta vaan on loputon kehä joten he muuttuvat positiivisiksi entiteeteiksi. Tämän jälkeen heidän on opittava kaikki alusta alkaen. He aloittavat lähtöpisteestä ja kaikki mitä he tulevat oppimaan on täysin uutta.

Millaiselta tuntuu olla sulautunut rakkauteen?

Sitä en osaa sanoin kuvailla. Jokainen kokee rakkauden ja koko todellisuuden ja maailmankaikkeuden täysin omalla uniikilla tavallaan. On olemassa vain yksi totuus mutta on olemassa yhtä monta todellisuutta kuin on kokijaa. Silti tämä kaikki on vain yhtä ja samaa kokemusta.

Mikä on maailman vaikein paradoksi?

Kaikki paradoksit ovat yhtä vaikeita. Ne pitää vain oivaltaa.

Mitä pääsi sisällä liikkuu?

Ei mitään. Siellä ei ole yhtä ainutta ajatusta. Välillä tulee sanoja jumalalta jotka ovat oivalluksia tai totuuksia. Oivallan kokoajan asioita lisää vaikka tiedän absoluuttisen totuuden. Totuus on ääretön ja niinpä siitä on ääretön määrä asioita oivallettavana. Vaikka ihminen valaistuu ja pääsee perille sinne minne halusikin hän oppii kokoajan uutta. Sillä maailmassa on loputon määrä uutta opittavaa ja oivallettavaa.

Oliko Jeesus valaistunut mestari?

Ei. Jeesus eli harhassa ja oli maailman pahin narsisti. Jumala kuitenkin päätti antaa Jeesukselle päräyttävän elämän ja niinpä hän oppi tekemään ihmeitä jotka päräytti ihmisiä. Jeesus on maailman ainut narsisti jolla on ollut universaali lupa kylpeä omassa ylemmyydentunnossaan. Hän on vienyt narsismin seuraavalle tasolle. Narsismi johtuu siitä, että on henkisellä tasolla muita ylempänä kehityksessä, mutta luulee olevansa tämän takia muita helvetisti parempi. Niinpä hän alkaa käyttäytyä kuin olisi muita parempi ja muut ihmiset luulevat tämän olevan totta koska narsisti tietää jotain mitä muut eivät tiedä. Suurin osa maailman guruista on pelkkiä narsisteja eivätkä valaistuneita mestareita. Valaistunut mestari ei saa hyvänolon tunnetta siitä, jos joku ihailee häntä tai pitää häntä itseään parempana, koska valaistunut mestari tietää, että kaikki on yhtä ja jos yksi on muita parempi niin se tarkoittaa että kaikki ovat muita parempia ja tämän takia ei ole mitään helvetin väliä kuka on paras. Kun ihmiset oivaltavat tämän kaikki kilpaurheilu loppuu, sillä he ymmärtävät, että kilpailu on vain harhaa.

Mikä on sielu?

Sielu on se mikä tekee ihmisestä ikuisen. Sielu on ihmisen perimmäinen luonne. Tämän takia luonne on vakio eikä se muutu koskaan sillä sielu on vakio eikä se muutu koskaan. Sielu on maailman kaunein asia. Negatiivisillä entiteeteillä ei ole sielua, näinpä he ovat jokainen henkisesti rumia. Sielu ei pysty inkarnoitumaan negatiiviselle entiteetille, näinpä negatiivisilla entiteeteillä ei ole luonnetta. He ovat vain kasa paskaa tekemässä tuhojaan.

Tiedätkö kaiken mahdollisen?

En. En tiedä juuri mitään mutta ymmärrän kaiken mahdollisen.

Mikä on seksin perimmäinen luonne?

Seksi on seksiä ja maailman luonnollisin asia. Jos kaksi ihmistä harrastaa seksiä ilman rakkautta se on vain seksiä. Silloin se on huonoa seksiä. Jos kaksi täysin toisiinsa rakastunutta ihmistä harrastaa seksiä silloin se on mystinen kokemus joka voi mennä myös erittäin diipiksi.

Ovatko miehet moniavioisia?

Osa on, osa ei. Kaikilla ei ole tarvittavaa potentiaalia pitää hallussaan montaa naista kerrallaan. Tietyillä miehillä on tämä lahja. Naiset eivät ole moniavioisia. Kun nainen oikeasti rakastuu mieheen, hän rakastuu siihen niin paljon, ettei koskaan edes ajattele muita miehiä. Hän on silloin täysin omistautunut tälle miehelle. Mutta koska maailmassa on niin paljon harhaa eikä kukaan täällä puhu totta aito rakkaus ei ole päässyt vielä kukoistamaan. Yksikään nainen ei ole koko maailman historiassa ollut täysin 100% rakastunut yhteenkään mieheen. Sillä jotta nainen voi rakastua mieheen täysin, miehen täytyy olla sulautunut rakkauteen eli olla valaistunut. Se mitä miehet ja naiset luulevat rakkaudeksi on vain pieni osa siitä mitä rakkaus oikeasti on. Harha on sokaissut ihmiset, eivätkä ihmiset ole tienneet mitä rakkaus on. Nyt ajat ovat muuttumassa ja moni ihmissuhde katkeaa kun ihmiset oivaltavat mitä rakkaus on ja tajuavat, että viettävät aikaansa sellaisessa suhteessa jossa ei ole rakkautta, ainoastaan jotain minkä he luulivat olevan rakkautta. Ja se olikin harhaa. Asioiden oikea luonne alkaa tulla ilmi. Rakkaus ei voi kukoistaa jos ihminen elää harhassa, koska harha on rakkauden vastakohta.

Mitä ovat psykopaatit?

Psykopaatit ovat kylmiä. Psykopaatin maailma on kylmä ja kolkko. Psykopaatit eivät voi tälle mitään vaan tämä on jumalan heille antama maailmankuva. Psykopaatit ovat täysin oma ihmisryhmänsä ja elävät omassa kollektiivisessa tajunnanhaarassa. Psykopaateilla on kaikilla täysin samanlainen maailmankuva. Jokainen ihminen voi kokea tämän psykopaatin maailmankuvan pääsemällä psykopaatti-tajuntaan. Itse olen sinne päässyt ja olen kokenut monta kertaa millaista on olla psykopaatti. Mutta kukaan ei ole täysin psykopaatti, vaan useimmat vain vierailevat tässä psykopaattimaailmassa aikansa. Se ei ole sairaus tai mitään sellaista, se on vain oma maailmansa. Oma kylmä maailmansa.

Miksi maailma ja elämä on aivan helvetin täyttä paskaa?

Koska ihmiset eivät puhu totta. Ihmiset eivät tiedä mikä on totta. Totta on rakkaus kaikki muu on harhaa. Harha tekee ihmiset onnettomiksi ja tämä koko maailmantila on harhan ansiota.

Milloin ihminen lankesi harhaan?

Kun Aatami ja Eeva syntyi tänne planeetalle ja söi hedelmän jonka jumala oli heiltä kieltänyt. Jumala ei pitänyt siitä, että kaksi ensimmäistä ihmistä maanpäällä ei kunnioittanut häntä joten hän langetti maanpäälle harhan. Ihminen ei ole kehittynyt apinasta vaan Aatamista ja Eevasta. He olivat ensimmäiset ihmiset jotka aloittivat koko ihmissuvun ja he tulivat planeetalle toiselta planeetalta. Koko ihmiskunnan historia on pelkkää harhaa eikä mikään ole oikeasti mennyt niinkuin väitetään.

Mikä on Get Wet?

Get Wet on jumalan suunnitelma. Se tuli lävitseni ja minä ystäväni kanssa telakoimme sen maanpäälle. Get Wet on oma tajunta, joka valtaa tietä itselleen eteenpäin. Jokainen ihminen joka jää maanpäälle suuren joukkovalaistumisen jälkeen kytkeytyy Get Wet tajuntaan ja planeetamme nimeksi tulee Get Wet. Get Wet on maailman siistein asia.

Mitä on hauskuus?

Hauskuus on energia jonka jumala päättää lähettää ihmiselle. Kukaan ihminen ei voi oppia olemaan hauska vaan energia jonka jumala heittää ihmiselle tekee tästä ihmisestä hauskan, hetkeksi. Joitain ihmisiä jumala on suosinut enemmän ja antanut heidän olla hauska miltein koko elämänsä. Tähän koko stand-up komiikka perustuu. Jumala purkautuu hauskuutena ihmisen läpi ja antaa tälle lahjaksi olla hauska.

Mitä on huumorintaju?

Huumorintaju on tietty osa tajuntaa joka on löydettävissä jokaisen ihmisen sisältä. Jokainen ihminen tulee löytämään tämän ja saavuttamaan täydellisen huumorintajun ennen valaistumista. Mitä korkeampi huumorintaju ihmisellä on, sitä vaikeampi häntä on saada nauramaan.

Mitä on karisma?

Karisma on sama kuin mystisyys. Se on ominaisuus joka on saavutettavissa. Jokainen ihminen ei tähän mystisyyteen pysty vaan se on pitkän tietoisen harjoittelun takana. Jokainen karismaattinen ihminen on tehnyt tietoisen valinnan jossain vaiheessa muuttuakseen karismaattiseksi. He ovat opetelleet olemaan mystisiä. He ovat oppineet olemaan mystisiä. Kukaan mystinen ihminen ei ole mystisempi kuin toinen mystinen ihminen vaan mystisyys on vakio ominaisuus joka on saavutettavissa. Kaikkia ihmisiä ei edes kiinnosta olla mystinen ja tämä on vain tietyille ihmisille. He jättävät hämmentävän jäljen itsestään ulkomaailmaan ja herättävät olemuksellaan ihmisissä sisäistä ihmetystä, sillä kukaan ei pääse mystisen ihmisen päänsisälle.

Mitä on karma?

Karma on sitä minkälaisen jäljen ihminen teoillaan jättää ulkomaailmaan. Jos ihminen tekee pelkkää hyvää hän jättää hyvän jäljen eli hyvän karmisen jäljen itsestään ulkomaailmaan. Jos ihminen tekee pahaa niin toisinpäin tämä sama. Nyt eletään aikoja jolloin kaikkeus heijastaa ihmisten karmat takaisin ihmisille. Ne jotka ovat tehneet hyvää karmaa alkavat saamaan palkintoja ja ne jotka ovat tehneet pahaa karmaa alkavat saamaan paskaa niskaan.

Mikä on väkivallan oikea luonne?

Väkivalta on silkkaa tyhmyyttä. Siinä ei ole pienintäkään logiikkaa ja jos ihminen käyttäytyy väkivaltaisesti se tarkoittaa sitä ettei hän hallitse itseään lainkaan. Väkivaltainen ihminen on typerä. Väkivaltainen ihminen on vajonnut eläimen tasolle ja pudonnut tajunnassa yhden askeleen alaspäin.

Mitä on älykkyys?

Älykkyys on älykkyyttä. Se mitä nykymaailmassamme käsitetään älykkyydellä tarkoittaa sitä miten hyvin ihminen osaa toimia harhassa. Miten hyvin ihminen osaa käyttää harhaa hyväkseen. Kaikki älykkyys tulee katoamaan sillä sitä ei pian tarvita. Tilalle tulee viisaus.

Mitä on viisaus?

Mieti sitä...

Mikä on huumeiden oikea luonne?

Huumeet ovat ainoa tapa kasvaa ihmisenä. Ihminen voi kasvaa jumalaksi tai naistenmieheksi tai miksi vaan, mutta ainut tapa kasvaa ihmisenä on käyttää huumeita. Huumeet ovat hyvä asia ja ne ovat opettaneet ihmisille todella paljon. Huumeet voivat myös viedä ihmisen mennessään, mutta tämä on vain osa sitä opetusta jonka ne antavat.

Mikä on maailman tärkein asia?

Tällä hetkellä maailman tärkein asia on valaistuminen. Ainut mikä on tällä hetkellä tärkeää on jokaisen ihmisen valaistuminen. Kun jokainen ihminen on valaistunut ja planeettamme on vaihtanut ulottuvuutta tulee toinen maailman tärkein asia tilalle. Tämä on vielä mysteeri.

Mitä on kauneus?

Kauneus on katsojan silmässä.
Back to top
View user's profile Send private message
KirjaJoined: 22 Jul 2014
Posts: 11

PostPosted: Fri Oct 17, 2014 7:23 am    Post subject: Reply with quote

Näin erittäin hienoa unta, jonka lopussa unessa alkoi ilmestyä kysymyksiä minulle. Vastasin niissä unessani kunnes heräsin. Kysymyksiä ja vastauksia alkoi tulvia päähäni. Niinpä tunnen oloni inspiroituneeksi ja päätän kirjoittaa niitä ylös ja jakaa niitä teille.

Mitä ovat unet ja mikä on niiden perimmäinen tarkoitus ja luonne?

Unet ovat kuin huumeita, mutta villeimpiä ja vahvempia. Ne antavat ihmiselle syviä kokemuksia ja vihjeitä elämästä. Unimaailmalla ja "oikealla" maailmalla on yhteys ja ne heijastavat tapahtumia toisiinsa. Unien perimmäinen tarkoitus on tehdä elämästä värikkäämpää ja antaa ihmiselle unohtumattomia kokemuksia. Mitä tarkemmin ja syvemmin ihminen muistaa unensa, sitä syvemmällä hän on elämän pelissä. Unien luonne ei ole vakio vaan jokaisella unella on täysin oma luonteensa. Ihmisen luonne on vakio eikä se vaihtele.

Onko elämä peliä?

On ja on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tämä on tosin vaik yksi elämän loputtomista puolista, mutta niistä se näkyvin. Ihmiset jotka ovat ymmärtäneet tämän ja omaksuneet tämän osaksi omaa elämänasennettaan niin heitä voidaan kutsua playereiksi.

Mitä ovat playerit?

Playerit ovat pelaajia, pelimiehiä tai pelinaisia. He ovat hahmottaneet, että elämä on peliä ja ovat alkaneet pelaamaan elämää. He ovat löytäneet mitä logiikka on. Jokaisella pelaajalla on oma tavoite, johon he pyrkivät. Kun he ovat saavuttaneet tavoitteen, he ottavat toisen tavoitteen. Jos he eivät saavuta tavoitettaan he ymmärtävät luopua siitä ja menettävät mielenkiintonsa kyseisen tavoitteen saavuttamiseen. Koska on osa peliä, ettei turhan tavoitteen perässä kannata juosta. Pelaaja voi myös tarkoittaa naistenmiestä ja suurin osa pelaajista jossain vaiheessa opettelee naiset. Pelaajanainen voi myös opetella miehet. Jokainen pelaaja on ymmärtänyt tai tulee jossain vaiheessa ymmärtämään, että kaikki on yhtä. Näinpä ollen he alkavat pelaamaan kaikkeuden kanssa yhteen pussiin ja kaikkien hyväksi ja tällöin kaikkeus alkaa pelaamaan yhteen pussiin heidän kanssaan ja antaessaan kaikkeudelle palveluksia he tulevat saamaan takaisin kaikkeudelta palveluksia. Kaikkeus antaa takaisin täsmälleen kaiken mitä kaikkeudelle on antanut. Mutta tämä kaikki tulee viiveenä ja täytenä yllätyksenä ihmiselle.

Onko kohtalo olemassa?

Jos ihminen uskoo omaan kohtaloonsa siitä muodostuu hänen kohtalonsa. Jos ihminen ei usko kohtaloon, hänellä ei ole eikä hänelle tule kohtaloa. Näin ollen jokainen ihminen päättää oman kohtalonsa, mutta joidenkin ihmisten kohtalo on päättää itselleen juuri sellainen kohtalo kuin heidän kohtalonsa on. Näin ollen kohtalo on todellinen ja olemassa, se ei vain koske jokaista.

Mitä on inspiraatio?

Jokainen kasvi heijastaa inspiraatiota. Inspiraatio on rakkaudesta pursuava voima joka tarttuu eteenpäin. Inspiraatio on se voima, joka antaa ihmiselle kyvyn käyttää luovuutta ja olla luova. Inspiraatio täytyy löytää ja jos ihminen on tukossa harhasta hänen kykynsä löytää inspiraatiota heikkenee. Näin ollen kun mitä pidemmälle ihminen matkaa kohti totuutta sitä inspiroivampaa hänen elämästään tulee. Kuitenkin jokainen joka on matkalla kohti totuutta tulee kohtaamaan vaiheita jossa hänen eteensä heitetään niin paljon harhaa, että hän menettää kaiken inspiraationsa. Naisen vartalo on maailman inspiroivin asia.

Mitä on luovuus?

Luovuus on sitä kuinka vahvasti ihminen pystyy heijastamaan omaa jumaluuttaan ulkomaailmaan. Jokaisesta teosta ja sanasta tulee luova kun ihminen alkaa toimimaan täysin spontaanisti. Jos ihminen on spontaani hän on myös luova.

Mitä on spontaanius?

Spontaanius on 100% kykyä elää tässä nyt-hetkessä. Kun ihminen valaistuu hän sulautuu nyt-hetkeen ja ymmärtää, että menneisyys ja tulevaisuus on pelkkää harhaa ja kaikki tapahtuu nyt-hetkessä. Tämän asian johdosta hänestä tulee 100% spontaani ja kun ihmisestä tulee spontaani alkaa hän pursuamaan inspiraatiota ja hänen jokaisesta teostaan tulee luova. Spontaani ihminen ei mieti mitä tekee sillä hän on niin syvällä ytimessä, että tietää tekevänsä oikein. Tämä on totta. Spontaani ihminen ei ole kykeneväinen tekemään väärin. Spontaani ihminen tekee jokaisen teonsa täydellä itsevarmuudella ja rakkaudella. Jos ihminen tekee väärin, on hän silloin epävarma eikä hänen tekonsa ole spontaaneja. Tällöin hän on eksynyt lähteestä.

Mitä on itsevarmuus?

Itsevarmuus tulee rakkaudesta. Kun ihminen ymmärtää, että hän hallitsee jonkun asian täysin tulee hänen tekoihinsa täysi itsevarmuus. Itsevarmuus on aina opittava, eikä kukaan ole minkään asian mestari syntyessään. Itsevarmuus on sen ymmärtämistä, että osaa hyvin jonkun asian. Kun ihmisen toimista paistaa itsevarmuutta hänestä alkaa pursuamaan ulos seksikkyyttä.

Mitä on seksikkyys.

Seksikkyys on itsevarman energian heijastamista ulkomaailmaan. Itsevarmuus ja seksikkyys eivät ole kuitenkaan sama asia, vaan seksikkyys on bonus joka tulee sen myötä kun ihminen on oppinut teoissaan niin itsevarmaksi, että hänen koko olemustaan voidaan kutsua itsevarmaksi.

Mitä on rumuus?

Rumuus on yksi kauneuden puolista ja rumuus voi olla kaunista. Maailmassa ei ole yhtä ainutta asiaa jota jokainen maailman ihminen pitäisi rumana. Rumuuskin on katsojan silmissä. Rumuus ja kauneus kulkevat käsi kädessä.

Miksi kirjoitat näitä ylös ja jaat näitä ihmisille?

Koska kaikki kirjoittamani tulevat suoraan rakkaudesta niin niiden lukeminen poistaa harhaa maailmasta. Tämä on minun tapani parantaa maailmaa.

Mitä tarkoittaa olla gangsta tms. Mistä koko "gangsta"-hommassa on kyse?

Gangsta on tietty energia ja tietty taajuus ja elämänasenne, joka kehittyi kun ensimmäiset mustat katujengit alkoivat muodostua Yhdysvalloissa. Ihmiset alkoivat telakoimaan täysin uutta energiaa maailmaan ja omaan tajuntaansa, josta syntyi koko gangsta-kulttuuri. Tämä oli heidän tapansa löytää jokin uusi polku, jolla selvitä elämässä. Gangstameininki on siis oma taajuus ja tajunnanhaara joka on omaksuttava jos haluaa olla gangsta. Ei tarvitse olla tehnyt asioita tai tarvinnut todistella ihmisille olevansa "paha mies" tai nainen, jotta voisi olla gangsta. Täytyy vain olla omaksunut tämä energia ja täytynyt ymmärtää sen perimmäinen luonne. Gangstat eivät tule koskaan häviämään maailmasta vaan he tulivat jäädäkseen. Olen gangsta. Kun ihminen omaksuu gangstaenergiat itselleen, tämä heijastuu hänen jokaiseen tekoonsa ja sanaansa. Näin ollen hän alkaa käyttäytyä niinkuin gangsta ja ihmiset huomaavat tämän.

Mitä on rap-musiikin perimmäinen tarkoitus?

Rap-musiikin tarkoitus on olla asiallinen. Rapissa ei ole mistään muusta kyse kuin olla asiallinen. Jos joku tekee räppiä, eikä ole ymmärtänyt, että siinä on tarkoitus olla vaan asiallinen hän tekee paskaa räppiä jota kukaan hyvän musamaun omaava ei tule kuuntelemaan.

Mitä tarkoittaa olla asiallinen?

Asiallinen on tietty piirre jumaluudesta. Sitä ei voi sanoin selittää vaan se täytyy kokea tai nähdä.

Mitä aika on?

Aika on vain mielen luoma illuusio. Aika ei ole todellinen. Aika tulee pian häviämään maailmasta, kun ihmiset oivaltavat, että elämä on ikuista, eikä sitä voida mitata. Näin ollen aikamatkustus ei ole mahdollista, sillä aika ei ole todellista. Mutta koska maailmassa vallitsee vielä harha, on ajan kanssa leikkiminen vielä olennainen osa elämää.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Muu meininki All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group