Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Yhteystiedot, Forumin administraatio jne

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Forumin kehitys ja ideointi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jesse
Site Admin


Joined: 03 Oct 2002
Posts: 883
Location: TKU70

PostPosted: Wed Jan 07, 2004 11:28 am    Post subject: Yhteystiedot, Forumin administraatio jne Reply with quote

Forumit ovat vapaan sanan paikka kaikille tku10.net:in käyttäjille. Pääset vaihtamaan ajatuksia kymmenistä eri aiheista satojen eri ihmisten kanssa. Forumeihin voi kirjoittaa kuka tahansa ja forumeihin kirjoitetut tekstit eivät edusta millään tavoin palvelua ylläpitävää TKU10.net:iä.

Jos olet rekisteröinyt itsellesi nimimerkin, muistathan kirjautua sisään ennen kirjoittamista. Rekisteröitymisohjeet saat klikkamalla "Log In" -nappia kirjautumiskenttien alapuolelta.

Forumeille ei voi kirjoittaa vapailla nimillä ilman rekisteröitymistä.

Kuinka käyttäytyä tku10.net:in foorumeilla

1) Älä riko lakia. Rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaaminen, kunnianloukkaus, tai mikä tahansa Suomen laissa kielletty toiminta tai siihen kannustaminen on luonnollisesti ehdottoman kiellettyä. Tarvittaessa nämä voivat johtaa oikeustoimiin kirjoittajaa vastaan.

2) Kirjoita asiallisesti ja foorumin aiheeseen liittyen. Asiaton käytös, liiallinen kiroilu, toisten haukkuminen ja herjaaminen ovat kaikki riittäviä syitä viestin poistamiseen. Älä mainosta turhan takia, äläkä julkaise puhelinnumeroita, osoitteita tai muita henkilötietoja. Jos haluat kritisoida jotain henkilöä tai asiaa tee se perustelujen kanssa, Jos et keksi mitään asiallista sanottavaa mutta haluat silti saada äänesi kuuluviin voit aina kääntyä klassisen Lasetusfoorumin puoleen, jossa saa laillisuuden puitteissa sanoa mitä haluaa.

3) Huolehdi viestisi ulkoasusta. Käytä välimerkkejä, jaa teksti kappaleisiin jos viestisi on pitkä, älä kirjoita pelkästään isoilla kirjaimilla äläkä viljele liiallista määrää huutomerkkejä. Täydellistä kielioppia ei tietenkään vaadita, riittää kunhan kirjoitat normaalia tekstiä.

Tku10.net pidättää itsellään oikeuden poistaa forumeista epäasialliset ja/tai laittomat kirjoitukset. Häiriköinnistä voi seurata nimimerkin taikka IP-osoitteen pääsyn estäminen foorumille sekä tarvittaessa käyttäjän jäljittäminen IP-osoitteen perusteella ja poliisitutkinta (really).

Jos jokin viesti mielestäsi rikkoo näitä sääntöjä voit ilmoittaa asiasta osoitteeseen forum@tku10.net. jolloin viesti päätyy ylläpidon tarkastettavaksi. Sähköposti luetaan päivittäin tai useammin.

Eli vielä lyhyesti:

1) Älä riko lakia.
2) Kirjoita asiallisesti ja foorumin aiheeseen liittyen.
3) Huolehdi viestisi ulkoasusta.


Ystävällisin terveisin,

Jesse, Tku10.net
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Forumin kehitys ja ideointi All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group