Forum Index

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Killa Knatti - TurKKKu's Most Wanted [CD-R / DIGI]

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Turkulaiset bändit/soundit/deejiit/esiintyjät
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HyrlemistiJoined: 13 Mar 2010
Posts: 4

PostPosted: Tue Mar 04, 2014 2:19 am    Post subject: Killa Knatti - TurKKKu's Most Wanted [CD-R / DIGI] Reply with quote

Vaikea uskoa tätä itsekään, mutta tässä tämä vihdoin on:Tracklist:

1. Hame päälle!
2. Viinankipee
3. Mul ei oo suuta
4. Shurikenz pt. 2 (ft. Repe Vortex)
5. Rankinta skeidaa
6. Tulee ja tappaa
7. Aseita ja viinaa
8. Go home and be a family man
9. TurKKKu's Most Wanted
10. Rekiretki

TurKKKu's Most Wanted ei ole ollut helppo projekti. Aivan kuin se, että olen aivan liian laiska ja viinaanmenevä muusikoksi ei vielä riittäisi, on albumi käynyt parin vuoden aikana läpi kymmeniä työnimikkeitä ja visioita, joiden myötä se on aloitettu alusta lukemattomia kertoja - kuuluisimmin kenties siksi, että kovalevyni hajosi ja varmuuskopiothan ovat tytöille. Levyä on mikitetty Turun YO-kylässä sekä Istanbulin Tarlabasissa, mikä kenties kuuluu myös saundissa.

Alunperin tarkoitus oli tehdä jonkinlainen konseptialbumi, eräänlainen häiriintynyt rap-ooppera epäonnisesta rakkaudesta ja alkoholismista, josta levyn nykymuodossa saattaa näkyä vielä jäänteitäkin. Ajan myötä tajusin kuitenkin jättää taidekahvilaspedeilyn sikseen, ja muistin, mikä räpissä on tärkeintä: rummut v**un kovalla ja uhoaminen. Albumin aikana käsitellään siten seikkaperäisesti useasta eri näkökulmasta, miten vitusti parempi minä olen räppäämään kuin sinä, miten paljon enemmän viinaa juon kuin sinä, ja miten erinäiset ratisevat teräaseet liittyvät lähisukulaistesi välittömään tulevaisuuteen. Joka kappaleessa tapetaan ainakin yksi henkilö.

TurKKKu's Most Wanted on perinteitä kunnioittavaa räppiä, jossa saksofonit kaikuvat, naiset ovat esineitä ja sample-pohjaiset äänimaisemat synkempiä kuin lepakkoluola sähkökatkoksen aikaan. Jos pidät pillifarkkuja, et luultavasti tarvitse tätä levyä kuin lasinaluseksi Siltasen lattelle. Levy sisältää myös aseiden laukauksia.

Lättyä on saatavilla seuraavissa muodoissa:

CD-R:

Fyysistä kopiota saa alustavasti meikäläisen repusta sekä sähköpostitse tilaamalla. Hintaa lätyllä on 7e + pari euroa mahdollisia postikuluja. Yritän lähiaikoina kiikuttaa levyä myös hyvin varustettuihin levyliikkeisiin.

Painos on tosiaan ULTRA RARE FINNISH PSYCH-FUNK VOODOO GROOVE elikkäs 50 kappaletta numeroitua CD-R:ää, mutta jos tämä nyt aivan käsistä viedään niin harkitaan toki toista painosta. Se tosin luultavammin slim-kansissa, koska hyvä kristus, miten perseestä näiden askarteleminen on.

Tilaaminen tapahtuu spämmäämällä postiosoite mailiin killaknatti at gmail piste com tai nykimällä hihasta Turun yöelämässä.

DIGI:

Digiä jaellaan totuttuun tapaan Bandcampissa asevelihintaan 3,90. Enemmänkin saa toki maksaa, jos tahtoo tukea persaukista artistia. Bandcampista epäilevät tuomaat pääsevät myös kuuntelemaan levyn läpi veloituksetta.

http://killaknatti.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/killaknatti

Hame päälle! -musavideo:

Back to top
View user's profile Send private message
HyrlemistiJoined: 13 Mar 2010
Posts: 4

PostPosted: Thu Mar 06, 2014 16:58 pm    Post subject: Reply with quote

Ja tätähän löytyy nyt Asemalta Ak-47
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Turkulaiset bändit/soundit/deejiit/esiintyjät All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group